Helemaal in conditie met de juiste dieetbegeleiding
Begin meteen aan uw gezonde levensstijl

Vermageren is niet voor iedereen even eenvoudig. Volgt u de juiste weg? Wil u geen hongergevoel hebben? Laten de resultaten op zich wachten? De antwoorden op deze vragen kan Diëtist Jari De Rudder u geven tijdens een dieetbegeleiding in Aalst, Ninove.

Intakegesprek

Afslanken met begeleiding begint met een intakegesprek. In de eerste plaats wordt uw huidig eetpatroon nagegaan met een eetdagboek dat u thuis moet bijhouden. Daarnaast wordt u gewogen, gemeten en wordt het vetpercentage vastgesteld. Ook eventuele ziekten, zelfs uit het verleden, en het gebruik van medicatie worden besproken.

Eerste advies en dieet

Pas wanneer u terugkomt met uw eetdagboek kan het stappenplan voor uw dieet op maat worden opgesteld. De informatie van uw dagboek is erg belangrijk om uw toekomstige voedingsgewoonten te bekijken. Bij de volgende consultaties volgt Diëtist Jari De Rudder u verder op. Gewicht en het vetpercentage worden gecontroleerd terwijl het dieet bijgestuurd kan worden.

Tips en advies

Tijdens de dieetbegeleiding ontvangt u doorlopend tips en interessante recepten om u van evenwichtige voeding te blijven voorzien. Ontdek de andere programma’s en werkwijzen om meer te leren over gezonde voeding en uw gewicht. Tot slot is de Omron-weegschaal belangrijk om uw gewicht, visceraal (actief), vet- en spiermassa op te volgen.

Contact

Op zoek naar een ervaren diëtist in regio Aalst, Ninove? Neem contact op met Diëtist Jari De Rudder.

Welvaartstraat 3 - 9300 Aalst -

Centrumlaan 50 - 9400 Ninove -

Marktplein 12, 9660 Brakel - 

053 22 00 17053 22 00 17 - BTW BE 0546.570.551