Kies voor een proteïnedieet met een professionele begeleiding
Hou de verloren kilo’s voorgoed weg

Heeft u overtollige kilo’s weg te werken? Dan bent u mogelijk geholpen met een proteïnedieet. In Aalst, Ninove en Wetteren klopt u hiervoor aan bij Diëtist Jari De Rudder. Tijdens het vermageren staat u er niet alleen voor. U kan afslanken met begeleiding terwijl u snel de resultaten van een proteïnedieet zal ondervinden.

Gewicht verliezen

Uw diëtist uit Oost-Vlaanderen heeft bij andere klanten reeds voor mooie resultaten kunnen zorgen. Een gemiddeld gewichtsverlies van 5 tot 8 kilogram per maand is geen uitzondering wanneer u met het proteïnedieet van start gaat. Wanneer u op uw gewenst gewicht bent, wordt u verder begeleid om dit zo te houden.

Vet verbranden

In een eerste fase zal u tijdens dit dieet vet gaan verbranden. Dit proces wordt ketose genoemd. Diëtist Jari De Rudder werkt samen met betrouwbare leveranciers als Pro 10 Pharma en XXL Nutrition waardoor u over kwaliteitsvolle producten aan de goedkoopste prijzen kan beschikken. Voor het proteïne- of eiwittendieet gaat het om het supplement van Protein Farma.

Formule op maat

Ieder lichaam is anders en reageert op een andere manier op supplementen en diëten. Daarom zijn er verschillende formules voor handen die u op een ideale manier doen afslanken. Dankzij de supplementen behoudt u een voldaan gevoel. Het gevolg is dat u minder of niet wil eten en zeker geen ongezonde voeding wil opnemen.

Betere gezondheid

Informeer zeker bij uw diëtist wat de voordelen zijn van een onderbouwde vermageringskuur. U zal zich niet alleen fitter en beter in uw vel voelen, ook voor uw lichaam zijn de gevolgen positief. Vat uw dieet aan en ervaar:

  • betere glucosewaarden
  • minder vet in uw bloed
  • een lagere bloedruk
  • minder cholesterol

Contact

Aarzel niet wanneer u in de omgeving van Aalst, Ninove of Wetteren een diëtist zoekt. Maak een afspraak met Diëtist Jari De Rudder om met uw nieuwe levenswijze van start te gaan. Bekijk de prijzen van de diëtist.

Welvaartstraat 3 - 9300 Aalst -

Scheldedreef 52 - 9230 Wetteren -

Centrumlaan 50 - 9400 Ninove -

053 22 00 17053 22 00 17 - BTW BE 0546.570.551