Snel afslanken dankzij een Proteïnedieet of Eiwittendieet in Aalst - Ninove - Wetteren


specialist in proteïnedieet & eiwittendieet

Als specialist geef ik u graag meer informatie over ons proteïnedieet. Hiermee boekten wij al grote successen, met een gemiddeld gewichtsverlies van 5 tot 8 kg per maand. U denkt misschien dat u dit gewicht er zo weer bijkrijgt, maar wij staan u ook bij voor het behouden van een gezonder gewicht. Afslanken wordt zo geen verre droom. Diëtist Jari De Rudder helpt u in onze vestiging in Aalst, Ninove en Wetteren in Oost-Vlaanderen dus maak nu uw afspraak. Wij zijn tevens de goedkoopste op de markt met ons eiwitdieet, daar wij werken met meerdere leveranciers.

Ketose helpt vet verbranden

lijn

PROTEÏNEDIEET met Professionele begeleiding

Een professionele begeleiding kan wonderen verrichten. Ons proteïnedieet helpt u aanvankelijk vet verbranden in een procedure die we ketose noemen. In ons dieet met eiwitten maken we gebruik van kwalitatieve eiwitsupplementen van Protein Farma. Hiervoor hebben we verschillende formules, zodat u op een ideale manier kunt afslanken. Deze supplementen helpen u ook een vol gevoel te houden, aangezien u niet met een lege maag blijft zitten. En geen hongergevoel betekent dat u minder gemakkelijk verleid wordt door ongezonde voeding.

Wacht niet langer en verbeter uw voeding. Afslanken verbetert namelijk uw gezondheid, met een lagere bloeddruk, betere glucosewaarden, minder slechte cholesterol en minder vet in uw bloedsomloop. 

Door onze nauwe samenwerking met onze partners Pro 10 Pharma en XXL Nutrition, bieden we hoogwaardige producten aan de goedkoopst mogelijke prijzen die op de markt te verkrijgen zijn.

Contacteer Diëtist De Rudder Jari nu voor een afspraak in zijn Praktijk te Aalst - Ninove - Wetteren