Uw Dieet, onze Werkwijze Stap voor Stap 


intake gesprek

Om uw voeding te verbeteren met een dieet op maat is het belangrijk om te weten wat u momenteel eet. Bij ons eerste gesprek geven we u daarom een eetdagboek mee. U vult dagelijks in wat u eet en wanneer, zodat wij een goede blik hebben op uw huidige eetgewoonten. Bij uw eerste bezoek aan Diëtist De Rudder Jari in Aalst, Ninove of Wetteren wordt u ook gewogen, gemeten en bepalen we uw vetmassapercentage. Uw ziektegeschiedenis en medicatiegebruik zijn eveneens belangrijk, aangezien deze een grote impact kunnen hebben op uw lichaam. Advies houden we voorlopig achterwege, want daarvoor hebben we als voedingsspecialist de informatie nodig uit uw eetdagboek.

Met uw eetdagboek kan de begeleiding beginnen

lijn

analyse van uw voedingspatroon

Uw eetdagboek bevat waardevolle informatie. We bekijken uw voeding grondig en stellen op basis daarvan een stappenplan op en een dieet op maat. 

Latere consultaties draaien om de opvolging. We houden een oog op uw gewicht en vetmassapercentage om uw vooruitgang bij te houden en het dieet waar nodig bij te sturen.

Wij voorzien u uiteraard graag van tips en recepten voor een evenwichtige voeding. 

Meer info

Onze monitor

Wij maken gebruik van diverse methoden om u dingen aan te leren.

Omron weegschaal

Met de Omron weegschaal bepalen wij zeer nauwkeurig uw gewicht, vetmassa, spiermassa en visceraal (actief) vet. Hierop kunnen wij u nauwlettend opvolgen.

Twijfel niet langer en maak nu een afspraak voor een
consultatie bij voedingsspecialist Jari De Rudder in aalst, Ninove of Wetteren